På Svenska
gynekologit, kätilö, neuvolalääkäri, psykologi
psykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, lymfaterapeutti
Anu Storm
Psykologi

Yhtenä painopisteenäni Liljan psykologina on naisten eri elämänvaiheisiin liittyvät kriisit ja pelot. Asiakas voi hakeutua psykologille esimerkiksi raskauden viipyessä tai raskauden aikana esiintulevien pelkojen ja ahdistavien tunteiden vuoksi. Asiakkaina on myös synnytysmasennuksesta kärsiviä äitejä ja hedelmöityshoidoissa olevia pareja. Olen perehtynyt lapsettomuuden psykologisiin vaikutuksiin. Psykologin tuki on osa laadukasta hedelmöityshoitoa. Tavoitteena on löytää haastavassa elämäntilanteessa tarvittavia voimavaroja, joiden avulla selviää arjesta paremmin.

Erityisenä intressialueenani on myös syömishäiriöiden hoito. Tämän alueen tietämystä kartoitan jatkuvasti työskentelemällä syömishäiriöistä kärsivien nuorten ja nuorten aikuisten kanssa myös keskussairaalassa ja osallistumalla säännöllisesti alan koulutuksiin ja luennoimalla aiheesta itse.

Työtapani perustuu uusimman kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiin. Kognitiivinen käyttäytymisterapia on osoitettu olevan vaikuttva terapiamuoto moniin erilaisiin psykologisiin ongelmiin. Erityisesti sen vaikuttavuus on osoitettu stressin, masennuksen, univaikeuksien, syömishäiriöiden ja ahdistuneisuuden hoidossa.

Psykologin vastaanottokäynnit voivat koostua muutamasta yksittäisestä käyntikerrasta kuukausia kestävään säännöllisiin tapaamisiin asiakkaan tarpeista riippuen. Hoidon tavoitteet ja käyntimäärät suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Pidempään, mahdollisesti vuosia kestävään terapiaan, ohjaan asiakkaan tarvittaessa muualle sellaista tarjoavalle taholle.

Psykologin vastaanotolle voi tulla lääkärin lähetteellä tai ajan voi varata itse. Erikoislääkärin lähetteellä psykologin vastaanottokäynneistä on mahdollista saada Kela-korvausta. Käynnin kesto on aina n. 45 min ja se varautuu automaattisesti varatessa aikaa psykologivastaanotolle.

Olet lämpimästi tervetullut.

Anu Storm, Liljan psykologi


 
Yhteystiedot

Gynekologiasema Lilja Oy

Toimipiste:
Läntinen Kasarmintori 2
(tiilitalo, ortodoksisen kirkon vieressä)
65100 Vaasa

Ajanvaraus, peruutukset, muutokset maanantai-torstai: klo 11-13
044-204 6664

Sähköposti:
info@liljaan.fi