På Svenska
gynekologit, kätilö, neuvolalääkäri, psykologi
psykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, lymfaterapeutti

Synnytysvalmennus

Ensi- ja uudelleensynnyttäjille

Tiistaisin klo.18 - 20 kokoontuu synnytysvalmennusryhmä Gynekologiasema Liljassa. Tarkoituksemme on opastaa odottava perhe mahdollisimman miellyttävään synnytykseen.

Aloitamme valmennuksen käymällä läpi synnytyksen eri vaiheita ja kivunlievitystä sairaalassa. Pienen kahvitauon jälkeen paneudumme synnytyksen valmistautumiseen kotona. Käytännön harjoitusten avulla synnytysvalmennuksessa pyrimme lisäämään synnyttäjän ja parin aktiivista läsnäoloa synnytyksen aikana.

Tervetuloa!
Matleena Koho (Kätilö) ja Paula Mylläri (Kätilö)

Äitiysneuvola

Äitiysneuvolapalvelut sisältävät äidin fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin sekä sikiön kasvun ja kehityksen seurannan raskauden aikana.

Alkukartoituksen ( sis. äidin tausta- ja terveydentilatiedot sekä elämäntapatottumukset) jälkeen äidille laaditaan yksilöllinen raskaudenseurannan suunnitelma, sisältäen tarvittavat laboratoriotutkimukset ja lääkärillä käynnit. Alkuraskaudessa neuvolakäyntejä on n. 1 krt/kk. Raskauden edetessä käynnit tihenevät äidin tarpeiden ja voinnin mukaan.

Neuvolakäyntien sisältö koostuu raskausajan seurannasta ja vanhemmuuteen kasvun tukemisesta. Äitiysneuvolaan voit varata myös yksittäisen keskusteluajan, jos jokin asia askarruttaa mieltäsi. Meille voit varata myös ilta-ajan.

Olemme osaltamme tarjoamassa ja täydentämässä turvallista ja joustavaa äitiyshuoltoa julkisen neuvolajärjestelmän rinnalla.

TERVETULOA
kätilö Matleena Koho

 
Yhteystiedot

Gynekologiasema Lilja Oy

Toimipiste:
Läntinen Kasarmintori 2
(tiilitalo, ortodoksisen kirkon vieressä)
65100 Vaasa

Ajanvaraus, peruutukset, muutokset maanantai-torstai: klo 11-13
044-204 6664

Sähköposti:
info@liljaan.fi