På Svenska
gynekologit, kätilö, neuvolalääkäri, psykologi
psykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, lymfaterapeutti
Päivi Kivelä
Gynekologi

Olen 45-vuotias vaasalaissyntyinen gynekologi, jonka lääkärinura alkoi ilmeisesti alitajuisesti kotiympäristöstäni.

Valmistuin lääkäriksi 1996 ja tästä lähtien olen toiminut enemmän tai vähemmän gynekologialla koko erikoistumisen ajan. Olen työskennellyt Norjassa Tromssassa ja Bergenissä kahteen otteeseen yhteensä kolme vuotta oppien paljon synnytysoppia, gynekologiaa ja pohjoismaista yhteistyötä.

Olen alusta asti ollut kiinnostunut ilmiöstä synnytyspelkoäidit, joka on sitä monimuotoisempi, vaativampi ja antoisampi potilasryhmä mitä enemmän heidän kanssaan työskentelee. Tähän koen olevani erittäin sitoutunut sairaalauraani liittyen, koska toimin keskussairaalassa synnytyspelkopoliklinikan toisena lääkärinä tiimissä, jossa meillä on omat kätilöt ja psykologi.

Teen 50% erikoislääkärin virkaa Vaasan keskussairaalassa ja toisen puolen ajastani työskentelen Liljassa; Elinan ja minun yrityksessämme. Nyt olemme iloksemme saaneet myös äitiysneuvola-ja psykologipalvelun Liljaan: oman kätilön ja psykologin.

Rakastan rauhallista tunnelmaa, välitöntä ilmapiiriä ja avointa luottamuksellista potilas-lääkäri-suhdetta. Lilja on kuin toinen lapseni.

Harrastuksiini kuuluu teini-ikäisten tyttöjen seksuaalivalistus, jota toteutan Liljassa yhteistyössä Vaasan koulujen kanssa.

Pidän kovasti gynekologisten potilaiden tutkimisesta ja pientoimenpiteistä.

Intohimoni on kehittää edelleen taitojani synnytyssalityöskentelyssä sekä ultraäänidiagnostiikassa gynekologisten potilaiden ja sikiödiagnostiikan saralla. Kouluttaudun säännöllisesti ja pidän myös luentoja valtakunnallisilla koulutuspäivillä omista materiaaleista lähinnä synnytysoppiin liittyen.

Olet lämpimästi tervetullut asioimaan kanssamme Liljaan. Tyytyväinen ja hyvän hoidon saanut potilas on vilpitön päämäärämme.

gynekologi Päivi Kivelä


 
Yhteystiedot

Gynekologiasema Lilja Oy

Toimipiste:
Läntinen Kasarmintori 2
(tiilitalo, ortodoksisen kirkon vieressä)
65100 Vaasa

Ajanvaraus, peruutukset, muutokset maanantai-torstai: klo 11-13
044-204 6664

Sähköposti:
info@liljaan.fi