Suomeksi
psykolog, psykoterapeut, par- och sexualterapeut
gynekologer, barnmorska, mödrarådgivningsläkare, lymfterapeut

Anni Käräjämäki

Malin Pärus

Riia Rauhala

Julia Lehtineva

Toni Valkama

LiljaKIDS

LiljaKIDS är en läkarmottagning för barn, där vi sätter barnet och dess behov i fokus. Vi finns där för bekymmer stora som små, då ni inte vill köa för att träffa en läkare. LiljaKIDS är öppet på söndagar. Tidsbeställningen sker smidigt på nätet, liljaan.fi.

Alla barnpatienter är välkomna till oss. Vi fungerar som en hvc-läkarmottagning och ni kan vända er till oss, till exempel om barnet har feber eller en infektion, för öronkontroller, ögoninflammationer, hudeksem eller andra besvär som man vill diskutera med en läkare om. Besöket ersätts av er barnförsäkring, huruvida ni har en sådan. Om barnet kräver vidare vård och uppföljning, remitterar vi barnet vidare till VCS barnjour eller annan poliklinik inom specialsjukvården.

Vi har möjlighet till att kontrollera infektionsvärdet (crp) samt ta ett snabbtest från svalget (strAag) under mottagningsbesöket. Huruvida övriga laboratorieprov behövs, samarbetar vi med Vasa Centralsjukhus laboratorium.

VIKTIGT att tänka på!

Om ni är på kommande till LiljaKIDS med halsont behöver barnet helst vara oäten och odrucken 2h före besöket så att svalgtestet är tillförlitligt. Om barnet har urineringsbesvär vore det också bra att man försöker undvika att gå på toaletten några timmar innan besöket. Detta för att urinen gärna kunde få vara i urinblåsan 4h innan provtagningen.
Prislista
20-30 min besök 140 €
FPA:s ersättning 22 €
30-45min besök 160 €
FPA:s ersättning 28 €
45-60min besök 180 €
FPA:s ersättning 36 €
Sänka CRP (snabbtest) 35 €
FPA:s ersättning 1 €
snabbsvalgprov StreptoA 35 €
FPA:s ersättning 3 €
Vi kan beställa alla behövliga laboratorieprover att tas under vardagar från vår samarbetspartner, Vasa centralsjukhus laboratorie.

Kontaktuppgifter

Gynekologstation Lilja Ab

Kontor:
Västra Kasärntorget 2
(tegelhus, bredvid ortodox kyrkan)
65100 Vasa

Tidsbeställning, annulering, ändringar måndag-torsdag: kl 11-13
044-204 6664

Epost:
info@liljaan.fi