VÄLKOMMEN

GYNEKOLOGSTATION LILJA

OM OSS

Liljassa tarjoamme naisille kokonaisvaltaista ja ammattitaitoista hoitoa ja tukea intiimissä ympäristössä.

Sinua palvelevat gynekologit, neuvolalääkärit, kätilöt, psykologit,psykoterapeutit sekä pari- ja seksuaaliterapeutti. Tärkein tavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja luottamuksellinen asiakassuhde.

VÅRA TJÄNSTER

Moerskapsrådgivning Lilja

Neuvolakäyntien sisältö koostuu raskausajan seurannasta ja vanhemmuuteen kasvun tukemisesta. Äitiysneuvolaan voit varata myös yksittäisen keskusteluajan, jos jokin asia askarruttaa mieltäsi. Meille voit varata myös ilta-ajan.

Psykoterapi Lilja

Psykologin vastaanottokäynnit voivat koostua muutamasta yksittäisestä käyntikerrasta kuukausia kestävään säännöllisiin tapaamisiin asiakkaan tarpeista riippuen. Hoidon tavoitteet ja käyntimäärät suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Pidempään kelaterapiaan on myös mahdollisuudet.

LILJA KIDS

LiljaKIDS on lääkärinvastaanotto lapsille, jossa lapsi ja hänen tarpeensa asetetaan etusijalle.

Kaikki lapsipotilaat ovat tervetulleita meille. Toimimme terveyskeskus-vastaanoton tapaan ja voitte kääntyä puoleemme esimerkiksi jos lapsella on kuumetta tai tulehdusta, korvakontrolleja varten, silmätulehduksia, ihottumaa tai muita vaivoja varten, joista haluatte keskustella lääkärin kanssa.